Nieuwe huisstijl voor Zwart Mul groep te Baarn

ingevoerd op 27-10-2010

Van Santen verzorgde de complete belettering in de kantoren van ZMGroep in Baarn en Houten
 
Per 1 september 2010 is er voor de overkoepelende holding van de adviesbedrijven van Zwart Mul Accountants en adviseurs, Peopleprofs Personele zaken, Coralis Overnameconsultants en Collis Administratie en ondersteuning een nieuwe naam en een nieuwe gezamenlijke communicatiestijl. Per 1 september vormen de bedrijven nog duidelijker één groep: ZMGroep.
Van Santen Belettering, al jaren huisleverancier van ZMGroep, verzorgde ook deze keer de belettering in de kantoren. Ankie van Santen: “We werken al jaren voor ZMGroep echter deze keer moest alles vervangen worden, van de bewegwijzering in de parkeergarage tot aan de reclameborden buiten aan de wand.” 
De nieuwe pay-off van ZMGroep ”samen helder ondernemen” is middels gevelletters bij de recepties in de kantoren bevestigd en neemt daarmee een prominente plaats in. “Het hoogtepunt van onze huisstijlwijziging is wel de nieuwe pay-off aan de wand, het vormt de nieuwe signatuur voor de groep,” aldus Richard van den Heuvel, sales- en marketingmanager ZMGroep.   
Van den Heuvel klopte al tijdig aan bij Van Santen om het project te bespreken waardoor alles vrijwel vlekkeloos verlopen is. “Natuurlijk wil je op het laatste moment nog wat zaken wijzigen, dat kun je niet voorkomen in zo’n omvangrijk project. Van Santen is een zodanig flexibele partner dat alles snel gerealiseerd  kan worden zonder dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit. ZMGroep is door de introductie van de nieuwe huisstijl in ieder geval helemaal klaar voor de toekomst.”
Richard van den Heuvel Richard van den Heuvel
Ramen edgeglas Ramen edgeglas
Gevelletters ook voor binnen Gevelletters ook voor binnen
Edgeglas ook voor buiten Edgeglas ook voor buiten